FÖR EN MER HÅLLBAR FRAMTID

Skidåkning är en fantastisk aktivitet för att hålla kroppen i trim. Med produkterna från YES Skiwax så skapar du bästa förutsättningarna både för dig som användare och naturen.

Upptäck framtidens skidvallning med Yes Skiwax Rotosystem – en revolutionerande lösning för skidåkare som bryr sig om både sin hälsa och miljön!

Arbetsmiljön för alla skidvallare har länge varit en het diskussionspunkt, och nu har tiden kommit att säkra både din hälsa och naturen med vårt innovativa Rotosystem. Slut med de skadliga fluorkomponenterna som har varit dålig både för din kropp och vår planet. Våra fluorfria vallor är här för att stanna och sätta en ny standard inom skidvallning.

Men det är inte allt, traditionella vallor och även dom flytande paraffinerna har en baksida – de skapar stora mängder fint borstdamm som inte hör hemma i dina lungor. Med Yes Skiwax Rotosystem minimerar du dammbildningen och säkerställer en renare och säkrare arbetsmiljö för dig och ditt team. Ingen annan vallningsmetod är så effektiv på att minimera detta ohälsosamma damm.

Dessutom, varje gång du använder ett vallajärn, utsätter du din skida för onödig värme som kan skada belaget och öka slitage på strukturen. Med Rotosystemet appliceras vallan mekaniskt och skonsamt, vilket förlänger livslängden på dina skidor och håller dem i toppskick längre.

Det bästa av allt är att du kan valla dina skidor med Yes Skiwax Rotosystem var som helst – till och med i köket! Detta är den ultimata lösningen för dig som vill vara redo för tävlingar eller bara njuta av bättre glid och fäste på skidspåren.

Slutligen, tillsammans med våra banbrytande fluorfria produkter, är framtidens vallning redan här. Andra leverantörer följer Yes Skiwax och mekanisk vallning är framtidens väg att gå.

Så ta steget mot en renare och mer hållbar skidvallning. Byt till Yes Skiwax Rotosystem och upplev skillnaden själv. Din hälsa, dina skidor och vår planet kommer att tacka dig.